Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,,,,,,,,


 
12-11-1986

 
«Χαρακτηρίστε τον Μ. Αλέξανδρο»
Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της μακεδονίας. Εγώ τον χαρακτιρήζω σαν άμυαλο και καλόψυχο γιατί με το στρατό του νίκησε τους τούρκους και έκανε την Αθήνα ελεινικιά πόλη. Άμυαλος ήταν γ’ αυτόν ακριβώς το λόγο, που πήρε την Αθήνα από τον εχθρό και την έκανε ελληνικιά πόλη. Και τώρα οι Αθοιναίοι μας βρήζουν βούλγαρους και ένα σωρό άλλα, αντί να μας εκτιμούν. Το 1982 που έπαιζε ο ΜΠΑΟΚ με την Αεκ για το κύπελο στον τελεικό (η άεκ αθηναϊκιά ομάδα) μέσα στην ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ. Ο Αγώνας άρχισε και ο ΜΠΑΟΚ έπεζε τρομερό παιχνίδι, και τότε άλλοι οι αθοιναίοι φώναζαν βούλγαροι και βούλγαροι. Τότε ο ΝΙΚΟΛΑΣ διοργανωτής της κερκίδας (4) του ΠΑΟΚ κατέβασε την σημεούλα της άεκ και την έβαλε φωτιά και αμέσως φώναζαν όλοι οι φιλάλθοι του ΜΠΑΟΚ χανούμια και πολλά άλλα συνθίματα. Οι παίκτες της άεκ χτύπησαν τους παίχτες μας και ο ΚΟΥΔΑΣ δεν μπορούσε να παίξει καλά, και χάσαμε το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα έγιναν φασαρίες. Σπάσανε 5.000 καρέκλες. Όταν παίζουμε μέσα στην έδρα της άεκ οι παοκτσίδες κάνουν κερκίδα και φονάζουν ηπέρ του ΜΠΑΟΚ. Ενώ όταν παίζουμε στην έδρα μας δεν μπορεί να έρθει ούτε ένας. Όχι μόνο από την άεκ, αλλά από όλες τις ομάδες. Όταν έρχονται οι αεκτσίδες με το τραίνο, δεν μπορούν να κατεβούν, γιατί τους παιρημένουν οι μπαοκτσίδες, και θα φάνε ξύλο αν κατεβούν. Φέτος ξεσκύσαμε τον ολυμπιακό με 4-1 το τέσσερα είναι συμβολικό νούμερο 4 ονομάζεται και η κερκίδα του ΜΠΑΟΚ. Έγιναν τα επεισόδια  με τους  αστυνομικού αλλα η νίκη δεν αλλάζει. Και στο Αλκαζάρ χάσαμε από τη λάρισα γιατι έγειναν φασαρίες.  με τους ταμπακ μαχαλα τους φιλιπουπουλιτες απο τι φιλιππουπουλη  και  τους αβεροφιτες και ανθουπουλιτες τους αλανιαριδες. Χτυπήθηκαν οι παίχτες μας και χάσαμε των αγώνα ενώ προτού τις φασαρίες κερδούσαμε 1-0. Στο τέλος του αγώνα όμως έφαγαν ξύλο η λαρισηνή και μας τιμόροισαν.
Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ΜΠΑΟΚΤΣΗΣ. Πήστευε στον ΜΠΑΟΚ και γι’ αυτό έφτασε μέχρι της ινδίες, Πρότα πήγενε  ο δικεφαλλος (το σύμα του ΜΠΑΟΚ) και από πίσω ο Μ. Αλέξανδρος. Ο Αλέξεις τον είχε σαν θεώ του γιαυτό τους νικούσε όλους. Και ο Αλέξανδρος πέθανε επιδεί μια μέρα, όταν ξύπνησε, πρωι-πρωι δεν είδε το δικέφαλο αετό ψηλά στον ουρανό και τον έπιασε η στεναχώρια και η μελανχολία. Ενώ ο δικέφαλος αετός είχε έναν μικρό αγώνα με την άεκ. Πήγε έκανε τον αγώνα του, την νίκησε 6-1 και μετά γύρισε να συνεχήση τη σταδιοδρομία του με τον Μ. Αλέξανδρο. Τον πιο πηστό του σύντροφο, αλλά δυστηχός τον βρίκε νεκρό. Ο Μ. Αλέξανδρος με την γένισή του έφερε και τη λύτρωσει των μπαοκτσίδων γιατί γενίθηκε το 1926 ακριβώς τη χρονιά που υδρίθυκε ο ΜΠΑΟΚ.
Η Αθήνα χρωστάη πολλά στην Θεσσαλονίκη και ιδιέτερα στον ΜΠΑΟΚ, γιατί ο ΜΠΑΟΚ είναι η ομάδα του θεού. Όταν κατέβικε ο Χριστός στη θεσαλονίκη ο θεός τον ύπαι «πρόσεχε τον ΜΠΑΟΚ και τα μάτια σου». Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν στον ΜΠΑΟΚ πάνε στον παράδισο.
ΜΠΑΟΚ= Πανθεσαλονικός, Αθλητικός, Ομιλος, Κονσταντινουπόλεος.
ΜΠΑΟΚ και ξερώ ψωμί.
 

2 σχόλια:

  1. Καλή αρχή φίλε μου... Προσκυνώ: Όταν κατέβικε ο Χριστός στη θεσαλονίκη ο θεός τον ύπαι «πρόσεχε τον ΜΠΑΟΚ και τα μάτια σου». Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν στον ΜΠΑΟΚ πάνε στον παράδισο.

    Ειδικά αυτό τον ύπαι με σκοτώνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ.όπως κατάλαβες το κυρίως πιάτο θα είναι ιστορικά θέματα,της περιοχής και της ελλάδος.έχω μία τάση σε αυτά από μαθητής του γυμνασίου.τα λέμε....

      Διαγραφή